۱۱ اشتباهی که برای درست کردن قهوه فوری مرتکب میشوید !!

0

قهوه فوری بعد از خرید قهوه فرانسه خود را به عنوان یک انتخاب بحث برانگیز در بین دوستداران قهوه معرفی می کند. در حالی که یک وسیله سریع و راحت برای لذت بردن از قهوه بدون تجهیزات دم کردن را ارائه می دهد، قهوه فوری معمولاً در مقابل قهوه آسیاب شده تازه دم شده بسیار پایین تر در نظر گرفته می شود. با این حال، بسیاری از خصوصیات نامطلوب که فرم بدون سر و صدا معمولاً با آنها همراه است، مانند نرمی، تلخی و اسیدی بودن، به ندرت نتیجه خود دانه هاست، بلکه اشتباهاتی است که در حین آماده سازی انجام می شود.به عنوان مثال، ترکیب آب و درجه حرارت، نقش مهمی در آماده سازی و در نتیجه طعم قهوه فوری ایفا می کند. به همین ترتیب، مواد بی کیفیت و فقدان تمرین خوب می تواند طعم قهوه فوری شما را از بین ببرد. اجتناب از چنین اشتباهاتی می تواند طعم و بافت قهوه فوری را به طور کامل تغییر دهد، و این دانه های قهوه خشک شده، اگرچه با همتاهای تازه ترشان متفاوت است، اما زمانی که با کمی صبر، دقت، و – شاید مهم ترین – خوش بینی آماده شوند، می توانند به همان اندازه لذت بخش و بسیار لوکس باشند. . در واقع، بسیاری از تنظیمات کوچک و آسان در فرآیند قهوه‌سازی فوری شما می‌تواند در کوتاه‌مدت این محصول ضعیف را از حالت متوسط به معطر تبدیل کند.

با ما تا پایان این مقاله مفید همراه باشید 🙂

۱٫ انتخاب قهوه فوری با روش منجمد شده

ناگفته نماند که دانه های قهوه با کیفیت بالاتر نسبت به بسیاری از جایگزین‌های ارزان‌تر، فنجان قهوه‌ای با طعم بهتر تولید می‌کنند، اما دانستن اینکه دقیقاً به دنبال چه چیزی باشید می‌تواند دشوار باشد. در حالی که با جمع‌بندی بهترین مارک‌های قهوه فوری و خرید قهوه عمده به راحتی می‌دانیم که چه مواردی باعث می‌شود مراقب باشید – و بالعکس، از کدام‌ها اجتناب کنید، اما آگاهی از مهم‌ترین تفاوت بین متوسط و عالی بسیار مفید است. به طور کلی، شما می خواهید قهوه فوری را انتخاب کنید که برچسب “خشک شده در انجماد” دارد و از قهوه ای که به جای آن “خشک شده با اسپری” است خودداری کنید. قهوه اسپری خشک شده با تبدیل قهوه مایع به قطره های بسیار کوچکتر تهیه می شود که سپس با بخار خشک می شوند. همانطور که قطرات قهوه مایع تبخیر می شود، یک پودر خوب تولید می شود که آماده استفاده است. اگرچه این یک روش سریع و کارآمد است، اما دمای بالای مورد استفاده برای خشک کردن می‌تواند باعث شود دانه‌های قهوه اکثریت عطر و بوی خاص خود را از دست بدهند و در نتیجه طعم بسیار ضعیف‌تری دارند. از طرف دیگر، قهوه یخ زده، تمام طعم خود را در طول فرآیند خشک کردن حفظ می کند، زیرا دمای بسیار پایین تری برای استخراج مواد جامد استفاده می شود. این روش شامل رساندن قهوه به نقطه انجماد، تقسیم آن به دانه های فشرده تر، قبل از خشک کردن ملایم و اعمال حرارت است. با تبدیل ذرات یخ زده به گاز، دانه های جامد قهوه تشکیل می شوند. این گرانول‌ها، تحت شرایط شدیدتر، نوشیدنی ای به‌طور قابل‌توجهی نرم‌تر و پر حجم‌تر ارائه می‌کنند.

 

۲٫ ابتدا لیوان خود را گرم نکنید

اگر دوست دارید وقت خود را با قهوه صبح خود اختصاص دهید، تقریباً مطمئناً می خواهید مدت زمان گرم ماندن نوشیدنی خود را به حداکثر برسانید. یکی از ساده‌ترین اما مؤثرترین راه‌ها برای انجام این کار این است که قبل از شروع به تهیه قهوه، لیوان خود را با آب داغ گرم کنید. اگرچه ممکن است این یک مرحله غیر ضروری به نظر برسد، اما در میان اکثر زنجیره‌های قهوه رایج است، که قرار دادن لیوان‌ها در بالای دستگاه‌های اسپرسوسازشان نه تنها برای دسترسی آسان‌تر، بلکه وسیله‌ای برای پیش گرم کردن ظروف است. در حالی که اگر از یک لیوان ولرم استفاده می کنید به هیچ وجه نوشیدنی سرد نخواهید داشت، اما دمای آنی و ماندگاری گرمای قهوه شما در تماس با ظروف چینی سرد کاهش می یابد. در واقع، یک لیوان سرد می تواند باعث شود دمای آب گرم و مخلوط قهوه فوری شما تا ۱۰ درجه کاهش یابد. شیر سرد یا خامه را اضافه کنید، دما بیشتر کاهش می‌یابد و دم‌نوشی کمتر از ایده‌آل را برایتان به ارمغان می‌آورد که می‌تواند به سرعت سرد شود. بنابراین، برای استفاده حداکثری از نوشیدنی خود، به سادگی فنجان خود را با آب داغ پر کنید و بگذارید بماند تا زمانی که قسمت بیرونی در لمس گرم شود. برای یک گزینه کمی سریعتر، می توانید فنجان خود را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود – اما مراقب باشید هنگام بیرون آوردن آن خود را نسوزد. برای سفارش و خرید قهوه اسپرسو می توانید از سایت های مختلفی اقدام کنید که پیشنهاد ما مسترکافی می باشد

۳- به جای آب تصفیه شده، آب لوله کشی را انتخاب کنید

قهوه فوری اغلب به طرز بدنام و ناعادلانه ای با اسیدیته و تلخی بیش از حد همراه است، اما این ممکن است همیشه مقصر گرانول هایی نباشد که استفاده می کنید. فنجان قهوه شما از آب بسیار بیشتری نسبت به قهوه واقعی تشکیل شده است. بنابراین اگر از محصولی باکیفیت استفاده می‌کنید اما هنوز مزه کمی ترش را مشاهده می‌کنید، ممکن است به دلیل آبی باشد که استفاده می‌کنید. آب لوله کشی حاوی فلزاتی مانند آلومینیوم و منیزیم به همراه مواد معدنی مختلف است و اگرچه مضر نیستند، اما این ناخالصی ها می توانند طعم فلزی نامطلوبی به قهوه شما بدهند.استفاده از آب فیلتر شده به جای آن، یک دم نوش نرم تر و کمتر اسیدی را تضمین می کند، در حالی که خطر هرگونه رسوب یا بوهای نامطلوب را که به قهوه شما راه پیدا می کند، از بین می برد. به همین ترتیب، اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که آب بسیار سختی دارد، یعنی آبی که حاوی مقدار زیادی کلسیم است، ممکن است بخواهید روی یک نرم‌کننده آب سرمایه‌گذاری کنید. .طعم قهوه شما تحت تأثیر طعم آب شما قرار می گیرد که بسته به محل زندگی شما می تواند متفاوت باشد. با این حال، فیلتر کردن آب لوله کشی شما را در بهترین حالت برای جلوگیری از اسیدیته قرار می دهد

۴٫ فراموش کردن ایجاد خمیر آب سرد

اگر تا به حال کمی گچی در قهوه خود احساس کرده اید، احتمالا تنها نیستید. قهوه فوری حاوی آمیلیم است، یک عامل اتصال نشاسته ای، که در تماس با آب داغ تمایل به سفت شدن دارد. این بر بافت قهوه شما تأثیر می گذارد و به آن حالت شن و زبری می دهد که می تواند تجربه نوشیدن شما را خراب کند. فقط یک اقدام اضافی ساده می تواند به جلوگیری از این امر کمک کند و تنها چیزی که نیاز دارید آب سرد است. قهوه فوری در آب سرد حل می شود و برای تهیه دم سرد و همچنین برای اطمینان از صافی و ابریشمی بودن قهوه داغ ایده آل است. با ریختن آب سرد روی گرانول های خود و به آرامی مخلوط کردن این دو با هم تا زمانی که گرانول ها حل شوند، آمیلوم را نرم می کنید و در نتیجه از ایجاد گچی مشخص در آن جلوگیری می کنید. نیازی نیست مقدار زیادی اضافه کنید، فقط به اندازه ای است که خمیر غلیظی ایجاد شود، که سپس می توان آن را با آب داغ به طور معمول پر کرد.اگرچه ممکن است سخت به نظر برسد، گنجاندن این مرحله در روال شما فقط یک یا دو دقیقه به زمان آماده سازی شما اضافه می کند. و همچنین قهوه ای بسیار معطرتر و مخملی را تضمین می کند. اگه نیاز به قهوه ای دارین که کافئین بالایی داشته باشد باید از قهوه های روبوستا حتما استفاده کنید و خرید قهوه فول کافئین رو مد نظر داشته باشید، یکی ازکشورهایی که قهوه های روبوستا کشت میکند ویتنام می باشد، برای خرید قهوه ویتنام میتونید از سایت مسترکافی تهیه کنید

 

۵٫ آب خود را در مایکروویو گرم کنید

اگرچه گرم کردن آب در مایکروویو یک روش سریع، آسان و محبوب است، اما بهترین انتخاب برای تهیه قهوه فوری نیست. مایکروویوها به پختن مواد غیر قابل اطمینان معروف هستند، به طوری که برخی از مناطق گرمای بیشتری نسبت به سایرین دریافت می کنند، و این می تواند به راحتی قهوه شما را خراب کند.آب جوشانده شده در مایکروویو نه تنها خطر سوزاندن شما را بیشتر می‌کند، با تغییرات ناگهانی دما که گاهی اوقات باعث فوران آب می‌شود، بلکه دمای آن نسبت به آب جوشانده روی اجاق گاز ناسازگارتر است. این به این دلیل است که امواج الکترومغناطیسی که مایکروویوها برای گرم کردن اشیا استفاده می‌کنند در بخش‌های نامنظم به آب برخورد می‌کنند و قسمت‌هایی از مایع گرم‌تر از بقیه می‌شوند. برای تهیه یک فنجان قهوه داغ، این می تواند مشکل ساز باشد. احتمالاً یا در نهایت با یک نوشیدنی ولرم مواجه می‌شوید یا در تلاش برای افزایش دمای قسمت‌های خنک‌تر به دمای مورد نظر، خطر داغ شدن بیش از حد آب را دارید.برای گرم شدن یکنواخت‌تر آب و متعاقباً یک فنجان قهوه یکنواخت‌تر و بدون جیب سرد، آب خود را روی اجاق گاز بجوشانید. انجام این کار به این معنی است که آب از پایین گرم می شود، که اجازه می دهد تا آب گرم تر بالا بیاید و دمای کلی یکنواخت تر را تضمین می کند. اگر دوست ندارید هر بار که می خواهید قهوه فوری درست کنید منتظر بمانید تا آب شما به این شکل بجوشد، برای راحتی سریع مایکروویو اما قابل اعتماد بودن اجاق گاز، روی یک کتری سرمایه گذاری کنید.

۶٫ قهوه فوری خود را با آب جوش بسوزانید

هنگامی که بسیاری از ما یک فنجان قهوه داغ عالی را تصور می کنیم، به احتمال زیاد یک لیوان داغ لوله کشی با یک دنباله سخاوتمندانه از بخار را تصور می کنیم. با این حال، درست مانند اینکه چگونه آب سرد می تواند تجربه نوشیدن قهوه شما را خراب کند، آب خیلی داغ نیز می تواند طعم لطیف دانه های شما را از بین ببرد. نقطه جوش آب ۲۱۲ درجه فارنهایت است. این دمای بسیار بالا باعث استخراج بیش از حد دانه های قهوه می شود و طعم سوختگی و تلخی ایجاد می کند.برای جلوگیری از سوزاندن قهوه، سعی کنید آب را درست زیر نقطه جوش بیاورید یا قبل از ریختن آن روی دانه های قهوه فوری بگذارید کمی خنک شود. شما هنوز هم می‌خواهید که آب خوب و داغ باشد، زیرا قهوه‌ای که استخراج نشده باشد نتایج نسبتاً صاف یا حتی ترش ایجاد می‌کند. پس حواستان باشد که آب را برای مدت طولانی رها نکنید. طبق گفته انجمن قهوه تخصصی، دمای مطلوب برای دم کردن قهوه فوری حدود ۲۰۰ درجه است. البته بدست آوردن این دمای دقیق ممکن است دشوار باشد، اما هر چیزی بین ۱۹۵ تا ۲۰۵ درجه همچنان یک دم نوش معطر و بدون تلخی را تضمین می کند.

 

۷٫ نادیده گرفتن نسبت صحیح آب به قهوه فوری

بخشی از دلیلی که قهوه فوری به دلیل بی مزه بودن و ضعیف بودن شهرت ناعادلانه ای دارد این است که اغلب اوقات توجه بسیار کمی به نسبت آب به دانه های قهوه می شود. ترکیب بیش از حد آب تنها با یک قاشق چای خوری گرانول منجر به یک فنجان بسیار رقیق شده و یک نوشیدنی نسبتاً بی مزه می شود. برعکس، اضافه کردن آب بسیار کم به حجم زیادی از گرانول‌ها، به قهوه‌تان غنای فوق‌العاده‌ای با لبه بیش از حد می‌دهد. برای اینکه قهوه خود را به درستی دریافت کنید، مهم است که به وعده های توصیه شده روی بسته بندی توجه کنید، به جای اینکه آن را به عنوان یک قاشق چای خوری استاندارد در نظر بگیرید. به طور مشابه، اندازه‌گیری آب بر اساس آن، به جای پر کردن دانه‌های قهوه محلول با تخمینی تقریبی، دم‌آوری کامل‌تری ارائه می‌دهد. استفاده از دستورالعمل های چاپ شده به شما کمک می کند مطمئن شوید که قهوه شما نه خیلی ضعیف است و نه بیش از حد قوی، اما بقیه موارد، البته به ترجیح شخصی بستگی دارد. نسبت آب به دانه های قهوه را آزمایش کنید تا ترکیبی را پیدا کنید که برای شما مناسب است. و حتماً توجه داشته باشید که دقیقاً چه مقدار از هر کدام را استفاده می کنید، زیرا حدس و گمان نتایج متناقضی به شما می دهد.

۸٫ استفاده از خامه و شربت بی کیفیت

به طور کلی، قهوه فوری نسبت به قهوه آسیاب شده کمی ملایم تر است، اگرچه معمولاً خشن تر است. این به دلیل از بین رفتن طعم های پیچیده ای است که قهوه فوری در طول فرآیند خشک شدن خود متحمل می شود. یک محصول با کیفیت بالا طعم های متفاوت تری مانند طعم هایی که با قهوه تازه آسیاب شده مرتبط می کنید به شما می دهد. اما بی دلیل نیست که بگوییم یک فنجان قهوه فوری سیاه گاهی اوقات می تواند کمی کم رنگ باشد. به این ترتیب، قهوه فوری از تقویتی که توسط خامه‌ها و شربت‌ها ایجاد می‌شود، سود می‌برد، که به افزودن برخی از پیچیدگی‌ها و طعم‌های جالبی که اغلب با فرآوری قهوه خشک شده از بین می‌روند، کمک می‌کند. با این حال، به دلیل سادگی، قهوه فوری ممکن است در ترکیب با مواد اضافی و افزودنی‌ها کمی نابخشوده‌تر باشد. در جایی که یک شربت شکر نسبتاً ساده می‌تواند غنای قهوه تازه آسیاب شده را تکمیل کند، ممکن است وقتی به یک فنجان قهوه فوری اضافه می‌شود، لبه آن را از بین نبرد. بنابراین، اگر طعم قهوه سیاه را دوست ندارید، حتماً کرم قهوه با کیفیت و بهترین شربت ها را برای طعم دادن به نوشیدنی خود انتخاب کنید، زیرا مطمئناً می توانید طعم تفاوت را بچشید.

۹٫ اضافه کردن شکر بعد از آب داغ

اگر ترجیح می دهید طعم قهوه خود را زیاد دستکاری نکنید اما همچنان آن را شیرین دوست دارید، وسوسه نشوید که این مرحله را تا انتها ذخیره کنید. درست مانند آب سرد، افزودن هر شکری به قهوه قبل از آب داغ نیز منجر به یک فنجان قهوه نرم تر و خامه تر می شود. اضافه کردن شکر بعد از آب داغ به این معنی است که تمام فنجان به یک اندازه شیرین نخواهد بود. شکر در دماهای بالاتر محلول تر است و بنابراین هر چه زودتر آن را اضافه کنید بهتر حل می شود. این بدان معناست که یک فنجان قهوه ای که بعد از چند جرعه ناراضی شیرین می کنید ممکن است در نهایت کمی شن یا با ته قند حل نشده به خصوص ته آن شیرین شود. برای جلوگیری از این امر و برای اطمینان از داشتن یک قهوه شیرین و یکنواخت، قبل از پر کردن با آب داغ، مقدار شکر دلخواه خود را به همراه آب سرد به دانه ها اضافه کنید. این نه تنها یکنواختی را تضمین می‌کند، بلکه اضافه کردن شکر در ابتدا بخش مهمی از تهیه قهوه‌ی لذیذ و کف‌دار است که به نام دالگونا نیز شناخته می‌شود. برای تهیه این خوراکی خامه ای و کف آلود که در سال ۲۰۲۰ طوفان اینترنت را به خود اختصاص داد، کافی است مقدار مساوی آب، شکر و دانه های قهوه فوری را با هم مخلوط کنید تا مخلوط به اوج برسد، قبل از اینکه شیر یا آب بیشتری برای طعم دادن به آن اضافه کنید. محصول نهایی به راحتی با فراپه هایی که ممکن است در کافی شاپ محلی خود پیدا کنید رقابت می کند – بنابراین اگر به دنبال یک استراحت قهوه دلپذیرتر هستید، شیشه گرانول های فوری خود را بی اعتبار نکنید

۱۰٫ قهوه فوری خود را به درستی ذخیره نمی کنید

دانه های قهوه فوری که برای حل شدن طراحی شده اند، در برابر رطوبت آسیب پذیر هستند. آنها در نتیجه باقیمانده مایع به هم می چسبند، که نه تنها باعث سخت شدن و سخت شدن آنها می شود و مایع شدن آنها را سخت می کند، بلکه منجر به یک فنجان قهوه دانه دانه می شود. اگر گرانول ها برای مدت طولانی در معرض قرار بگیرند، حتی ذرات مایع موجود در هوا نیز می توانند مشکل ساز شوند. برای جلوگیری از این انباشته شدن، حتما گرانول های خود را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید، که ممکن است لزوماً همان ظرفی نباشد که قهوه وارد آن می شود. درب را محکم این امر به ویژه هنگامی که در نزدیکی آب می ریزید یا در حال جوشیدن هستید اهمیت دارد، زیرا قطرات کوچک رطوبت می توانند در یک شیشه باز نشسته و قهوه را سفت کنند. در حالی که یخچال ممکن است به خنک نگه داشتن قهوه شما و دور از رطوبت ناشی از رطوبت کمک کند، این یک راه حل ایده آل برای نگهداری در دراز مدت نیست. تغییرات دما می‌تواند باعث گلوله شدن و سفت شدن زمین شود. یک هک مفید برای تازه نگه داشتن محصولات پخته شده، بسته‌های سیلیکاژل نیز ممکن است به جذب رطوبت اضافی و خشک نگه داشتن دانه‌های قهوه شما کمک کند. بنابراین اگر می دانید که قهوه شما با مایع تماس پیدا کرده است، انداختن یک یا دو کیسه در ظرف ایده خوبی است. اگرچه گرانول‌های توده‌ای کاملاً غیرقابل نجات نیستند و می‌توان آن‌ها را شکست، بدون شک ارزش تلاش بیشتر برای خشک نگه داشتن قهوه و افزایش طراوت آن را دارد. یکی از قهوه هایی که روبوستا هستش قهوه اوگاندا می باشد، برای خرید قهوه اوگاندا میتونید از سایت مسترکافی دیدن کنید

۱۱٫ انتظار داشتن طعمی شبیه قهوه تازه آسیاب شده را داشته باشید

در حالی که قهوه فوری دارای مزایای زیادی است – به ویژه اینکه معمولاً چند دقیقه طول می کشد تا آماده شود و حداقل آشفتگی ایجاد می کند – احتمالاً بهتر است به یاد داشته باشید که کاملاً به سطح قهوه تازه و آسیاب شده نمی رسد. فرآیندهایی که دانه‌های قهوه طی می‌کنند تا به شکلی آماده حل شوند، برخلاف قهوه آسیاب‌شده، برخی از پیچیده‌ترین و غنی‌ترین نت‌های طعمی را از آن‌ها خارج می‌کند.بنابراین، اگر انتظار دارید قهوه فوری شما طعم یک اسپرسوی تازه آسیاب شده و غنی از دانه عربیکا از یک قهوه فروشی مثل فروش قهوه آنلاین مسترکافی شما داشته باشد، ممکن است ناامید شوید. بسیاری از خبره‌های قهوه به این دلیل سریعاً قهوه فوری را رد می‌کنند، زیرا، مسلماً به‌طور عینی، با همتای تازه‌تر آن هم‌نظر نیست. با این حال، سهولت، سازگاری و فواید سلامتی قهوه فوری نباید بی توجه بماند. شاید شهرت ناشایست قهوه فوری به عنوان جایگزینی ضعیف برای قهوه آسیاب شده با عملکرد آن مقابله شود.

قهوه فوری به طور کلی ارزان‌تر است، ضایعات کمتری ایجاد می‌کند، و می‌توان آن را بسیار سریع‌تر از اکثر غلاف‌ها، دانه‌ها یا دمنوش‌های قهوه درست کرد. همچنین حاوی کافئین کمتری است که اگر به دنبال کاهش مصرف کافئین یا لذت بردن از چندین فنجان در روز هستید، می تواند کیفیت مفیدی باشد. بنابراین، شهرت ضعیفی که قهوه فوری دارد را می توان به طور واقع بینانه تر به تهیه ضعیف نسبت داد. بنابراین دلیلی وجود ندارد که وقتی می دانید از کدام اشتباهات باید اجتناب کنید، این نوع قهوه را نپذیرید.

منبع : وب سایت خرید آنلاین قهوه مسترکافی

Rate this post

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.